Гравитация ЛУМУМ — история с рассекреченных архивов о похищении пришельцами

Это 109-ти страничное письмо было найдено в архиве ныне покойного кандидата физ.-мат. наук А.Ф.Пугача, и как многие другие письма с этого архива, конверт с письмом было вскрыто при сканировании И.М.Калытюком, в рамках проекта «Спадок» от Украинского научно-исследовательского Центра по изучению аномалий «Зонд». Письмо скорей всего получено в рамках работ по проекту «Сетка-АН» либо Киевской секции по изучению аномальных явлений в окружающей среде при Украинской Республиканском научно-техническом обществе радиотехники, электроники и связи им А.С.Попова. Из-за нехватки времени письму не было уделено должного внимания, но оно было оцифровано, как и тысячи других рассекречено, а позже опубликовано в интернете, как часть №29 Массива Первичных Сообщений, на ресурсе «Новости Уфологии» 15.12.2020. На письмо в 2023 году обратил внимание исследователь из Казахстана – Эдуард Махнин.

Скачать книгу Виктора Титаренко «Гравитация ЛУМУМ»

Відгуки:

Досить цікавий випадок, якщо прийняти що він реальний. Класика видимої абсурдності близьких контактів, яка втім все більше виявляє деякі спільні для багатьох риси: 1) телепатичний, психокінетичний вплив, завідомо неправдива інформація, навіювання, ілюзії 2) демонстрація та акцент на зверхності і могутності, патронатстві 3) в одночас намагання звабити але поважання доброї волі незважаючи на декларування про її пригнічення 4) мімікрія сучасності духу часу, але в той же час вкрай невдала і неповна 5) деякі декларовані нетривіальні фізичні ефекти: ігнорування гравітації, залишковий запах озону тощо.

А.Білик, к.т.н., керівник УНДЦА «Зонд»

Я підозрюю що майже кожен близький контакт це спецоперація спеціально підготовлених фахівців з інших світів. Це зрежисовані шоу, з використанням об’ємних проекцій, гіпнотичних впливів та пропагандистських текстів. Кожен такий контакт несе функції: передати через контактера людському суспільству якусь ідею, та приховати справжню діяльність.
Ми можемо виявити лише якісь окремі правдиві моменти, які ховаються серед анімованих казочок. Відповідно наші статистичні та інші методи стосовно саме близьких контактів зі спілкуванням з «прибульцями» виявляють не особливості інших цивілізацій, а лише загальні закономірності таких шоу. Це потребує особливого підходу, зокрема порівняння з символікою та сюжетами середньовічних міфів, з чого власне й почав Ж.Валлє. При цьому особисто я звертаю увагу на узагальнений образ т.зв. ельфів зі старовинних легенд та сучасних фентезі, як одна з можливих сталих компонент ідейного впливу з того боку. Окреме зауваження, що серед цих шоу можуть бути й умовно правдиві моменти зокрема з метою створити підгрунтя для майбутнього контакту з якимись цивілізаціями.
Якщо описувати ситуацію літературно в наших геополітичних термінах то ситуація з контактами може виглядати так: На нашій сучасній Землі в океані відкривають острів, на якому живе плем’я відносно примітивних людей. До цього острову проявляють інтерес політики (нова територія), військові (база ближче до противника), бізнес (корисні копалини, торгівля) та ООН (захист прав тубільців). ООН забороняє радикальні зміни у житті тубільців, військові різних країн виставляють патрулі поблизу, бізнесмени та політики починають підкилимні ігри з метою відмінити заборону ООН. В результаті тубільці бачать в небі транспортні літаки які просто пролітають повз, в океані на обрії маячать сторожові кораблі, а на берег періодично висаджуються групи невідомих осіб які приховано агітують за майбутнє підписання договорів та контрактів з «хорошими» державами та корпораціями, та навпаки роблять чорний піар конкурентам. Вони б хотіли просто прийти та робити свої справи на цій території але ж законодавство, патрулі та конкуренти не дають можливості нікому заявити одноосібні права на цей острів. Тубільці ж не розуміють чому з ними відкрито не контактують усі ці могутні істоти та у захопленні слухають казочки про «божественну корпорацію кока-кола» та «диявольське кубло пепсікола» й навпаки..

О.Кириченко, зав.інфо.тех. забезпечення УНДЦА «Зонд»


Станьте нашим подписчиком и получайте новости уфологии на почту!

Комментарии Facebook, Twitter, Google, Disqus / правила

© Новости Уфологии, 2011—2024. Все права защищены.
Полное или частичное использование любых материалов сайта Новости Уфологии допускается только с письменного согласия владельцев Новости Уфологии. При копировании материалов сайта активная ссылка на http://ufology-news.com обязательна. Ответственность за содержание рекламных объявлений, в том числе баннеров, размещенных на веб-сайте Новости Уфологии, несет рекламодатель.

Главная  |  О проекте  |  Карта сайта  |  Форум  |  Обратная связь