23 декабря состоится Научно-практический семинар УНИЦА «Зонд», совмещенный с Космобиологическим семинаром 2020

З радістю повідомляємо, що 23 грудня 2020 року відбудеться Науково-практичний семінар УНДЦА «Зонд», суміщений із Космобіологічним семінаром-2020.

Захід пройде під егідою УНДЦА «Зонд», Товариства «Знання» України, Аерокосмічного товариства України, ІАТ НТУУ «КПІ» та Житомирського державного університету імені Івана Франка.

Засідання відбудеться за адресою: вул. Велика Васильківська, 57/3, Товариство «Знання» України, а.229. Початок о 17-00. Вхід вільний, але з урахуванням карантинних обмежень.

З огляду на карантин, приєднатися до трансляції семінару можна буде онлайн! Слідкуйте за новинами на нашій сторінці в ФБ! https://www.facebook.com/groups/123830927700715


Станьте нашим подписчиком и получайте новости уфологии на почту!

Комментарии Facebook, Twitter, Google, Disqus / правила

© Новости Уфологии, 2011—2024. Все права защищены.
Полное или частичное использование любых материалов сайта Новости Уфологии допускается только с письменного согласия владельцев Новости Уфологии. При копировании материалов сайта активная ссылка на http://ufology-news.com обязательна. Ответственность за содержание рекламных объявлений, в том числе баннеров, размещенных на веб-сайте Новости Уфологии, несет рекламодатель.

Главная  |  О проекте  |  Карта сайта  |  Форум  |  Обратная связь